B2B Websites

Een B2B website wijkt op verschillende fronten af van een consumentenwebsite. Dat komt omdat ook de buyer journey naast overeenkomsten belangrijke verschillen laat zien. Een B2B website bevat doorgaans meer en dieper uitleggende informatie. We begrijpen de B2B wereld en helpen je graag met een duidelijke, overtuigende en effectieve B2B website.


B2B Webdesign: WordPress is onze keuze

Voor de praktische bouw van je B2B website, gebruiken we WordPress. Als WordPress specialist kennen we de mogelijkheden. Die mogelijkheden grenzen aan eindeloos. Je B2B website in combinatie met WordPress is een uitstekende keuze. Het geeft je:

  • Flexibiliteit
  • Schaalbaarheid voor de toekomst
  • Uitstekende mogelijkheden voor content marketing
  • Een technisch stabiele en veilige basis
  • Enorme eenvoud in beheer


B2B Webdesign: Van niets naar B2B website

Het proces om tot een website te komen kan per situatie verschillen. We beginnen altijd bij een stukje strategie. Een B2B website zonder doel is immers zinloos. Je website moet bijdragen aan online B2B leadgeneratie. Daarom vertalen we je bedrijfsstrategie naar een online marketing strategie. Wie zijn je ideale klanten? Welke vragen hebben ze? En op welke manier kunnen we jouw merk ook op je B2B website op een onderscheidende manier neerzetten?


Je huidige website als basis voor je nieuwe B2B website

In sommige gevallen vormt je huidige website een prima uitgangspunt voor je nieuwe B2B website. Wanneer er grote overeenkomst zijn qua content en sitestructuur, kunnen we dit als basis nemen. We vernieuwen dan wel je techniek en het design, maar zetten eerst de bestaande structuur en content over. Vanaf dat punt, kunnen we pagina voor pagina bekijken wat er verbeterd kan worden.


B2B Websites doorontwikkelen

Wanneer jouw nieuwe B2B website staat, is het belangrijk om te zorgen dat die in ontwikkeling blijft. Of liever gezegd: ontwikkeling en optimalisatie van je B2B website zijn de volgende stap. We helpen je daar graag bij, met een bij jouw situatie passende mix van:

We vertellen je er graag meer over!


Zichtbaar in elke fase van de buyer journey

In B2B-land gaan beslissingen niet over 1 nacht ijs. Regelmatig komen we situaties tegen waarbij de buyer journey zich uitstrekt over meerdere maanden of zelfs jaren. Hoe speel jouw B2B website daarop in? Sluit jouw B2B website aan bij de verschillende fasen van de buyer journey? Of valt daar nog wel wat te winnen? We maken je graag interessant en relevant voor je potentiële klanten. Daarom gaat onze dienstverlening ook veel verder dan het opleveren van een mooie, effectieve B2B website.


Website: van kosten naar investering

Een goede website kost tijd en geld. Natuurlijk letten we op de kosten, maar we bekijken realisatie van je B2B website liever als investering. Een investering die op termijn echt rendement gaat opleveren.


Zullen we je ontzorgen? 

Naast het bouwen van je B2B website, zal deze ook ergens beheerd moeten worden. Het liefst heb je daarbij waarschijnlijk niet teveel aanspreekpunten. Onze ervaring leert dat klanten met regelmaat de dupe worden van vingerwijzende partijen. Daarom zijn we je ook hierin graag van dienst.


WordPress Hosting & Technisch beheer

95% van onze klanten kiest ervoor om ook de hosting en het technisch beheer bij ons onder te brengen. We bieden betrouwbare WordPress hosting aan inclusief technisch beheer. Je hebt dus ook geen zorgen meer over updates die je B2B website ook op langere termijn veilig houdt.

WordPress onderhoud

Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met het onderhoud van hun WordPress website. Ten slotte hebben websites, net als auto’s, ook onderhoud nodig. Dit kan lang niet iedereen doen, dus doen wij dit graag voor onze klanten.

Ben je nog geen klant? Ook dan kun je contact met ons opnemen voor WordPress onderhoud.


Tijd voor een nieuwe B2B website?

We gaan graag met je in gesprek over hoe we jouw nieuwe B2B website kunnen opbouwen. De strategie vormt daarbij het vertrekpunt. Uiteraard lichten we ook graag toe wat we na oplevering voor je kunnen betekenen. Na het bouwen van je B2B website begint het namelijk pas!